Gamer headset

Sammenlign priserne på gamer headset

Gamer headset

Vi sammenligner priserne på de fleste gamer headset online. Mangler du et nyt headset når gamer? Se om du kan finde dit lige her

Sammenlign priser på gaming headset her

Viser 1–20 af 979 resultater

Uanset om du er en hardcore gamer eller en konsol-baby, vil de mennesker, du bor sammen med, sandsynligvis blive irriterede over de forskellige bip, bloops og pistolskud fra dine videospil. Måske har du allerede fået et par gode hovedtelefoner og et webcam med en mikrofon til at dække dine multiplayer-behov, men nogle gange er det rart at have det hele på ét sted. Det er her gaming headsettet kommer ind.

Disse headsets tilbyder en nem, alt-i-én-løsning til dine spillydbehov, normalt pakket ind i en mikrofon, anstændig lyd og lange ledninger, der passer til stort set enhver gaming-opsætning. Som med enhver form for teknologi er der en del gaming headsets på markedet, og mange er ikke gode.

Gamer headset - over the ear

Hvordan over the ear høretelefoner passer på dit hoved er en af de vigtigste ting at overveje, især for gaming headset. Hvis du skal spille i lange perioder, kan en dårlig pasform være fysisk smertefuld – hvilket betyder, at du ikke rigtig kan give alt dit fokus til fragging.

Det kan virke fint i starten, men indespærret varme, sved og friktion kan opbygges over tid. Efter en time eller deromkring kan selv mindre ubehag føles ret forfærdeligt. Lidt ekstra vægt på det forkerte sted kan give dig nakkesmerter. Et let tryk i båndet kan blive til ømme ører eller fuld hovedpine.

Betyder isolationen noget ved et gamer headset?

Kvaliteten af et gamer headsets forsegling påvirker i høj grad kvaliteten af dens lyd. Dårlig isolation kan virkelig ændre det, du hører, og det er især vigtigt for headset og spil, der bruger meget små retningsbestemte lydsignaler.

Størrelsen og materialet på en hovedtelefonpude kan have meget at gøre med kvaliteten af forseglingen. Hvis skummet fra hovedtelefonpuden ikke skaber en effektiv forsegling med det samme, skal det måske bare have tid til at forme sig efter dit hoveds form. Hvis selve puden ikke er stor nok til at passe rundt om dit øre, bør du se på enten et større par headset eller erstatningspuder med en større omkreds.

Hvis du bruger briller, bør du virkelig overveje at anskaffe velourpuder til dit headset, eller i det mindste gaming headset med brillekanaler i ørepuderne. Uden dem vil du næsten helt sikkert gå glip af en masse bas.

De er yderst sjældne, men nogle gamer headset inkluderer støjreduktion, som kan filtrere baggrundsstøj fra og gøre dit lydoutput klarere. Selvom du spiller derhjemme, hvor tingene er relativt stille, kan dette hjælpe. Trafik ud af vinduet, eller irriterende værelseskammerater eller familie, vil ikke forårsage for meget forstyrrelse. Hvis du er på jagt efter et støjreducerende gaming-headset, bliver du dog nødt til at hoste nogle penge op – produkter som Bose QuietComfort 35 II Gaming Headset eller EPOS H3PRO Hybrid er ikke billige.

At høre alle disse fodtrin og fjerne skud fra forskellige retninger kan redde dit liv ved at vandre rundt i Fatal Fields i Fortnite. Det ville være en skam at gå glip af nogen af dem.

Kvaliteten af et gamer headset

De fleste gaming-headset er lavet af plastik – ofte billigt plastik. Det er vigtigt at finde et headset, der føles robust. Hvis du kan finde noget med en metal- eller trådramme, er det ideelt. Hvis du sidder fast med plastik, skal du finde noget med tilstrækkelig bevægelsesområde til at tage højde for, uanset hvilken form dit hoved er.

Med noget lavet af billigt eller spinkelt plastik kan selv en lille smule spænding eller pres på headsettet stige. Plast kan knirke meget højt, når det bliver skubbet en lille smule. Jeg har endda fået et headset i halve ret brat efter et stykke tid, og jeg har ikke engang et specielt stort hoved.

Nogle headsets, som Beyerdynamics Custom Game, bruger et skelet helt i metal, hvilket betyder, at det kan tage et slag og blive ved med at tikke. Husk dette bestemt, hvis headsettet skal bruges af en… passioneret gamer.

Mikrofonen i et gaming-headset bliver ofte overset, men det er vigtigt at tænke på et par ting, når du shopper rundt.

For det første skal du ikke blive for knyttet til at finde en mikrofon i optagekvalitet – de findes ikke. Mikrofoner kæmper ofte i basområdet af frekvensspektret, hvilket kan få folk med særligt dybe stemmer til at lyde lidt som om de kommer gennem en dåse. Disse mikrofoner får ofte heller ikke helt nok strøm gennem deres givne forbindelse, uanset om det er 3,5 mm eller USB, hvilket betyder, at du måske lyder lidt stille.

hvis dette er et headset, du kunne se dig selv bruge på farten som et par almindelige hovedtelefoner, er det måske værd at se på et med en aftagelig mikrofon. Hvis du er en hjemmegående gamer, er det mindre en overvejelse, men det er stadig vigtigt at sikre, at mikrofonen er tilstrækkelig manøvrerbar – selv at justere tingene med en tomme kan gøre en enorm forskel i opkaldskvaliteten.

Surround sound i et gamer headset

For ikke at forveksle med 3D-lyd er surround-lyd en relativt almindelig funktion i gaming-headset, og afhængigt af hvilken spilstil du spiller, kan det være ret vigtigt. Headsets med surround sound tilbyder op til et 360-graders lydbillede, med flere højttalere, der dækker hvert øre. De gør det, så hvis der kommer noget bag dig til højre, vil du høre det fra den retning. I de fleste former for underholdning er dette en luksusfunktion. I spil kan det give en reel konkurrencefordel. Hvis du er en af ​​de millioner, der spiller Fortnite, er det et must.

Surroundlyd findes i en række forskellige standarder. Der er Dolby Atmos til hovedtelefoner, DTS:X 2, Windows Sonic og en række andre, som hovedtelefonfirmaer selv fremstiller. I disse dage har stort set alle spilplatforme sin egen form for rumlig lyd indbygget – Windows- og Xbox-konsoller bruger begge Windows Sonic, og PlayStation 5 har sin Tempest 3D-lydmotor. Disse indbyggede standarder fungerer med ethvert headset, uanset om det tilsluttes via USB eller 3,5 mm, hvilket betyder, at det er meget mindre vigtigt for dit helt nye headset at inkludere sin egen løsning.

Hvert gamer headset understøtter også stereolyd, og hvis du ikke føler dig tvunget til at tage skridtet til at konfigurere rumlig lyd, vil du sandsynligvis være i orden. Spillere af MOBA-spil som League of Legends og DOTA 2, eller karakter-actionspil, eller i virkeligheden næsten alle enkeltspillerspil, vil slet ikke have noget problem med et stereoheadset. Du skal bare vide, at du har muligheder, selvom det headset, du køber, ikke kommer med DTS- eller Dolby Atmos-understøttelse.

Udseende på et gamer headset

Jeg kalder dette “vil mine værelseskammerater grine af mig”-faktoren. Mange gaming-headset ligner almindelige hovedtelefoner med en mikrofon på. Mange andre ligner mere et rumvæsen rumskib forankret på dit hoved. Nogle af disse ting kommer i vilde farver, med mærkelige kantede designs, farvede LED’er og navne, der tilsyneladende er mere tilbøjelige til at tilhøre noget, der affyrer lasere end dækker ører.

Dette er især vigtigt, hvis du planlægger at bære dit headset offentligt. At have en aftagelig mikrofon hjælper ikke, hvis det ser ud som om du har en lille Tron lightcycle på dit hoved.