Lån penge hurtigt

Lån penge hurtigt med et godt overblik

Brug 2 sekunder på at sammenlign lånene hurtigt før du vælger din udbyder. 

Vi sammenligner forskellige långivere, når du skal låne penge til lave renter. Find nemt dit bedste lån til større personlige lån, fleksible kreditlån eller mindre kviklån med vores let tilgængelige låneguide. Ønsker du nemt at sammenligne lån, er du kommet til det rette sted, vi hjælper dig med at sænke dine omkostninger.

Krav til at låne penge hurtigt

Alle långivere stiller naturligvis forskellige krav til dig som kunde. Der er dog nogle fællesnævnere, der forekommer (med en vis variation) blandt alle aktører. Husk på, at selvom du opfylder kravene, skal långiver ifølge loven stadig foretage en kreditvurdering og derefter tage stilling til, om lånet bliver bevilget eller ej. Du kan dermed opfylde de grundlæggende krav og stadig få afslag på et lån.

Følgende parametre spiller ind, når du laver en ansøgning:

  1. Din alder. Ifølge dansk lov skal den, der låner penge, være fyldt 18 år. Det er dog op til långiver at sætte deres egen aldersgrænse og mange vælger derfor en minimumsalder på 20 år. Nogle har endda højere end det.
  2. Har du flere lån. Mange kigger om du har flere lån, hvis det er tilfældet, kan det være svært at få endnu et lån.
  3. Din indkomst. For at kunne tilbagebetale et lån skal du have en form for indkomst. Det kan være fra arbejde eller anden kompensation. Størrelsen på denne varierer betydeligt alt efter hvilket beløb du ønsker at låne og hvilken låneudbyder du vælger. Mindre beløb kræver, ikke helt uventet, en lavere månedlig indkomst.
  4. Din folkeregistreringsadresse. Størstedelen af alle långivere kræver, at du er registreret i Danmark.
  5. Din bankkonto. En dansk bankkonto er et meget almindeligt krav. Som altid er der også undtagelser her.

En anden ting, der gør det meget nemt, er, hvis du har et NemID/MitID. Nogle virksomheder kræver, at du underskriver ansøgningen elektronisk, ganske få godkender den, hvis du underskriver manuelt.

Når vi anmelder en långiver, skriver vi altid de grundlæggende krav, så du nemt kan danne dig et overblik. Husk dog, at disse ikke er en garanti for, at du kan låne. I sidste ende er det låneudbyderen samlede vurdering, der er afgørende.

Lån penge hurtigt til hvad du vil

Med internettets fremskridt og udvikling har meget ændret sig i samfundet. Noget der har ændret sig dramatisk er måden vi låner penge på og hvor nemt og hurtigt det faktisk er. I dag er der masser af spillere, du kan låne penge af og mange forskellige lånebeløb at vælge imellem. Det er også meget nemt at låne hos næsten alle banker og långivere. Du udfylder din låneansøgning direkte online og inden for få dage har du pengene på kontoen.

Der findes desværre ikke et lån, der dækker alles behov. Men der er heldigvis masser af lånetyper, som gør det nemt for dig at låne penge på en måde, der passer dig.

Inden du låner penge, er det vigtigt, at du gør hvad du kan for at finde den bank eller långiver, der kan opfylde dine behov, uanset hvad du låner penge til. Det gør du nemmest ved at sammenligne lånene med hinanden. Så kan du være sikker på at finde et lån med en lav rente.

I vores sammenligningstabel kan du nemt sammenligne lånene med hinanden. I tabellen sammenligner vi både långivere og låneformidlere, som kan hjælpe dig med at låne penge online.

Hvis du har specifikke ønsker til, hvilke långivere du ønsker at låne hos, kan du bruge filtreringsmuligheden til lettere at finde det lån, der opfylder dine kriterier. 

Det er lige meget, hvad du vil låne penge til, eller hvor mange penge du vil låne. Vi sammenligner mange forskellige banker, långivere og låneformidlere, så du kan finde det billigste og bedste lån, der passer til dig.

3 tips til at låne penge hurtigt med lave renter

Afslut unødvendige kreditter og abonnementer, du ikke længere bruger. Kreditter og abonnementer påvirker din økonomi og dermed din kreditværdighed. Opsig abonnementer og annuller kreditter, du ikke længere bruger, for at forbedre dine chancer for at få tildelt lave renter.

Saml dine eksisterende lån. Har du flere dyre forbrugslån og kreditter, kan du samle disse i et større samlelån. På den måde får du et bedre overblik over dine udgifter, men du kan også reducere dine renteomkostninger og derved forbedre din kreditværdighed.

Lån med en medansøger. Har du svært ved at låne penge med en lav rente, kan du få hjælp af en medansøger. Er I to personer, der er på lånet, forbedrer det dine/jeres chancer for at få bevilget en lav rente.

Hvor mange penge kan jeg låne?

Her hos Compario har vi samlet en lang række forskellige långivere, så du nemmest kan finde et lån, der passer til dig. Her kan du sammenligne lån. Vores banker og låneudbydere tilbyder lån fra 1.000 DKK op til 500.000 DKK uden sikkerhed, hvilket gør det muligt at finde et lån til alle uanset behov. Hvor meget der så ydes afhænger af mange forskellige årsager. Hvis du har flere lån, vil nogle banker nægte dig et lån.

Flere og flere banker har dog forstået, at har man flere lån betyder det ikke nødvendigvis at man er en dårlig kunde. Mange tilbyder i dag samle sine lån og endda tilbyde et lån oveni.

Hvor hurtigt kan jeg låne penge?

Skal du låne et mindre beløb og ønsker det direkte på kontoen, kan et kviklån, også kendt som sms-lån, være en mulighed. Disse har ofte højere renter, så sørg for, at du hurtigt kan betale lånet af. 

Hos nogle er det muligt at låne penge hurtigt uden indtægt, men det forudsætter at du har sparet penge op eller kan låne sammen med en medansøger. De fleste har dog indkomstkrav, som du skal opfylde for at låne penge.

Tjek nøje kravene fra de forskellige aktører. Hvis du har en lav indkomst, kan det også have betydning for det beløb, du kan låne. I alle disse scenarier kan det være en god idé at inkludere en kautionist eller medansøger for at øge dine chancer for at få dit lån igennem. En medansøger har samme betalingsansvar som dig som hovedlåntager. Låner du hos en kautionist, kommer kautionistens betalingspligt først i spil, hvis du ikke selv kan betale din gæld.

Fælles for alle vores långivere er, at du får pengene nemmere end gennem traditionelle storbanker. Betalingsperioden varierer mellem 0-3 bankdage, eventuelt lidt længere, hvis du benytter en låneformidler.

Det bedste ved at finde et lån hos Compario

Husk aldrig at låne penge, som du ikke kan betale tilbage i tide. Ved at sammenligne långivere med hinanden kan du sikre dig, at du ikke betaler mere end højst nødvendigt for dit lån.

Saml dine låne?

Det er ikke ualmindeligt at have flere mindre lån. Et kviklån til at købe et nyt TV, når det uventet gik i stykker, en seng på afbetaling og måske også et lån på bilen. Dels vil der være mange betalinger at holde styr på hver måned, og dels kan renten som regel være ret høj på mindre lån.

En måde at gøre livet lidt lettere på er at samle lånene i et såkaldt samlelån. Det er et lån til alle med mange dyre lån. Du har så kun én långiver at betale til hver måned og kan normalt få bedre renter. Få et godt tilbud på dine samle lån hos Bankly

Hvorfor indsamle lån?

superhero_coin

Kviklån

Kviklån, også kaldet sms-lån og mikrolån, er også en form for privatlån uden sikkerhed. Forskellen her er, at der er tale om mindre beløb, fra 500 DKK op til 50.000 DKK, og der er ikke så høje krav til låntageren. De bruges hovedsageligt til mindre indkøb, fx når køleskabet er gået i stykker lige før betaling.

Kviklån har ofte direkte betaling – og i nogle tilfælde også betaling i weekenden, hvilket gør det muligt at låne penge i dag. Husk, at renten er højere end ved et traditionelt lån uden sikkerhed. Brug aldrig et kviklån til at betale af på andre lån.

Søger du et billån?

Ved køb af bil, eller andre køretøjer såsom en båd eller motorcykel, er der forskellige varianter af forbrugslån at bruge: dem med sikkerhed og dem uden sikkerhed. Køber du en helt ny bil til et højere beløb, kan det være fornuftigt at bruge den som sikkerhed for at få renten ned.

Er der tale om en brugt bil til et lidt mindre beløb, er der aktører, der har specialiseret sig i private lån til usikrede køretøjer. Du kan også låne til det kontante depositum, som ofte kræves, når du køber en ny bil på afbetaling hos en bilforhandler.

Lån penge hurtigt i dag

Nogle gange har du brug for ekstra penge virkelig hurtigt. Det kan være, at en påhængsmotor er gået i stykker, du skal have en ny vinterjakke eller noget med huset skal ordnes. Så er det rart at vide, at der er hjælp at hente. Markedet for kviklån er eksploderet de seneste år, og antallet af leverandører har aldrig været større. Dette er en kæmpe fordel for kunderne, da långivere konkurrerer om nye kunder og forsøger at udkonkurrere hinanden med lave renter og generøse vilkår. Det er meget nemt at sammenligne de forskellige långiveres tilbud online og du kan endda bruge tjenester, der gør arbejdet for dig, helt uden ekstra omkostninger. Her beskriver vi nærmere, hvad du skal tænke på, når du skal låne penge hurtigt.

Hvor meget kan jeg låne?

Som udgangspunkt er der en maksimal grænse for, hvor meget du må låne, når du skal låne penge hurtigt. De fleste kviklån egner sig bedst til dem, der skal låne mindre beløb, for eksempel 1.000 kr eller 5.000 kr. Nogle långivere tilbyder dog lån op til 500.000 kr, men så skal du tage højde for, at lånet ikke bliver lige så overkommeligt, som når du optager et almindeligt privatlån i banken. Skal du låne så store beløb, er det vigtigt at sammenligne vilkårene ekstra nøje, inden du binder dig til et større lån med en tilbagebetalingstid på mange år.

Hvordan skal du sammenligne hurtig lån?

Uanset om du ønsker at låne til et depositum eller en ny sofa, er det godt at holde styr på de forskellige priser. Det er som sagt meget vigtigt at tage sig tid til at sammenligne de lån, der tilbydes på markedet. På få minutter kan du få en idé om dem som de bedste renter, de bedste vilkår og det bedste lån for dig. På hjemmesider som denne side og kan du hurtigt få et overblik over de bedste lån på markedet, helt uden ekstra omkostninger. Her kan du også se, om der er rabatkoder og andre særlige tilbud, du kan bruge til at spare ekstra penge, når du optager et kviklån.

Hvor hurtigt går udbetalingen?

Det er standard på markedet at tilbyde en masse udbetalinger. I de fleste tilfælde har du pengene på kontoen allerede samme dag eller undtagelsesvis dagen efter. Dette er muligt, da ansøgningerne behandles med det samme, når du tilmelder dig på hjemmesiden for at underskrive lånet, og der gives svar med det samme. I de tilfælde, hvor der er behov for yderligere oplysninger, kan det tage en ekstra dag, dog aldrig mere end 2-3 dage efter, at du har lavet din låneansøgning om et kviklån. Du kan låne penge direkte fra din konto døgnet rundt.

Hvad skal der til for at låne penge hurtigt?

For at låne penge hurtigt over internettet stilles der en række grundlæggende krav til långiveren. De er forskellige afhængigt af långiver, men som udgangspunkt er det nok, at du er over 18 år, har en almindelig indkomst og ingen gæld til fogeden. For at identificere sig selv tilbyder de fleste långivere identifikation via nem-id, hvilket betyder, at hele processen med at låne penge kommer langt.

Hvordan tilbagebetales et hurtigt lån?

Det er meget nemt at tilbagebetale dit lån. De fleste långivere giver dig mulighed for at betale tilbage ved direkte debitering. Det betyder, at amortisering og renter automatisk trækkes fra din bankkonto hver måned. På denne måde risikerer du ikke at gå glip af nogen regning og kan føle dig sikker på, at lånet bliver tilbagebetalt ordentligt. Du kan selvfølgelig også tilbagebetale lånet forud, hvis du ønsker det. Så kontakter du blot långivers kundeservice og beder om en slutfaktura. Hvis du ikke ønsker at benytte direkte debitering, kan du hver måned få tilsendt fakturaen direkte på mail, så betaler du den nemt via din netbank.

Er det godt at tage et hurtigt lån, hvis jeg allerede har et lån?

Nøgleordene lån penge hurtigt lav rente er almindelige online i dag. Det er dog aldrig en god idé at låne penge til at betale tilbage på eksisterende gæld eller til at forbruge mere, hvis du allerede har mange lån. Du bør derfor tænke dit lånebehov igennem, inden du beslutter dig. Så undgår du problemer i fremtiden, fordi du har lånt for meget. Lån bør kun ydes, hvis du virkelig har brug for det og intet andet.

Kan jeg låne penge hurtigt hvis jeg er 18 år?

Det er fuldt ud muligt, fordi du i lovens forstand er voksen og kan træffe dine egne økonomiske beslutninger. Med det sagt er det dog også en kendsgerning, at ikke alle långivere tilbyder lån, hvis du er fyldt 18 år, nogle vil gerne have, at du er fyldt 20 år, før du kan låne. Du kan altid finde ud af denne grundbetingelse, inden du laver en ansøgning. Så ved du, om du opfylder det og ikke behøver at få en kreditopgørelse på dig, hvis du ikke har brug for det.

Spørgsmål til lånet?

God service er nøglen for dem, der ønsker at låne. Derfor tilbyder de fleste seriøse lånefirmaer i dag en god kundeservice, der hjælper dig, hvis du har spørgsmål til noget, der har med lån at gøre. Det kan være spørgsmål inden du låner, samt tanker om et eksisterende lån. Kundeservice er tilgængelig for dig via telefon, e-mail og nogle gange endda chat.

Indholdsfortegnelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af gode tilbud og nye lånetilbud

Du vil modtage ekslusive tilbud og nye priser 1 gang i måneden – du kan altid afmelde hvis du ombestemmer dig.

nyhedsbrev