Hellofresh

Vælg din måltidskasse fra HelloFresh her

Vælg din type måltidskasse

hellofresh

Kød & grønt måltidskasse

Kombiner kød og fisk med vegetariske måltider, og sammensæt din helt egen ugemenu.

2-4 pers.

15-40 min.

3-5 måltider

Spar 725 kr.

Pris:

Fra 30,45 kr. per portion.

hellofresh

Familievenligt

Klassiske retter med et børnevenligt tvist lavet på kærlighed og friske ingredienser. Hele familien kan være med på denne madplan.

2-4 pers.

15-40 min.

3-5 måltider

Spar 725 kr.

Pris:

Fra 30,45 kr. per portion.

hellofresh

Vegetarisk måltidskasse

Vegetariske opskrifter sprængfyldt med friskhed og naturlige proteiner fra det grønne planterige. Perfekt til dig som ikke vil gå på kompromis.

2-4 pers.

15-40 min.

3-5 måltider

Spar 725 kr.

Pris:

Fra 30,45 kr. per portion.

hellofresh

Nemt & hurtig måltidskasse

Hav en skøn middag klar på under 20 minutter. God mad behøver ikke være kompliceret. Perfekt til dig som elsker nemt, lækkert og hurtigt mad.

2-4 pers.

15-20 min.

3-5 måltider

Spar 725 kr.

Pris:

Fra 30,45 kr. per portion.

hellofresh

Kaloriesmart måltidskasse

Hold kalorierne nede med denne måltidskasse. Smagfulde middage af høj kvalitet med færre end 650 kalorier.

2-4 pers.

15-40 min.

3-5 måltider

Spar 725 kr.

Pris:

Fra 30,45 kr. per portion.

Hellofresh

Fisk & grønt måltidskasse

Nyd en blanding af retter med alt det bedste fra havet og vegetariske måltider med friske grøntsager. Denne måltidskasse minder lidt om de lækre retter du får på din charterferie.

2-4 pers.

15-40 min.

3-5 måltider

Spar 725 kr.

Pris:

Fra 30,45 kr. per portion.

Mest grønt måltidskasse

Den perfekt til måltidskasse til dig som ønsker lidt mere grønt i hverdagen. Nyd vegetariske opskrifter fyldt med knasende sprøde grøntsager de fleste dage – og kød eller fisk max 2 dage om ugen.

2-4 pers.

15-40 min.

3-5 måltider

Spar 725 kr.

Pris:

Fra 30,45 kr. per portion.

HelloFresh, er det pengene værd?

Fordele
Variationer af kulturelle køkkener med spændende smag, ‘hurtige opskrifter’, der er hurtige at lave, kræver få redskaber og pander.

Ulemper
Potentiale for madspild højere oppe i forsyningskæden, nogle gentagne sider, nogle kompleksiteter fra forskellige serveringsstørrelser.

Stjernebedømmelser

  • Nem madlavning 4/5
  • Kvalitet af de færdige opskrifter 4,5/5
  • Emballage 3,5/5
  • Kvalitet af ingredienser 4/5
  • Værdi for pengene 4/5
hellofresh sammenlign med andre måltidskasser

Hvad er Hellofresh?

HelloFresh begyndte som en virksomhed, der havde til formål at give folk mulighed for at lave mad problemfrit derhjemme med friske ingredienser. Hovedmanden bag satsningen var kokken Patrick Drake, tidligere fra den prestigefyldte Fat Duck restaurant, som begyndte at skrive opskrifter og sende dem ud fra sit hus. Forudsætningen for virksomheden er muligvis forblevet den samme, men den tilbyder nu mange variationer af kasserne, så de passer til forskellige behov, såsom ‘sunde’, ‘familie’ og ‘hurtige’ muligheder for virkelig at dække alle baser, med vegetariske muligheder, også.

Opskrifter hos Hellofresh

Med en meget specifik ‘over 37 opskrifter’ hver uge, er der et stort udvalg af måltider at vælge imellem – vi fandt det svært at træffe vores valg! Der er flere forskellige sortimenter og masser af etiketter i hele menuen, der signalerer forskellige USP’er af opskrifter. For eksempel er der ved siden af ​​klassiske måltider Premium-opskrifter, der bruger mere luksuriøse ingredienser (såsom pinjenødde-crusted lammebøffer), en Gastropub-serie (med opskrifter såsom coq au vin pie) og Street Food-opskrifter (såsom sprøde chicken strip tacos). Opskrifter er også hjælpsomt mærket, når de er Spicy eller Extra Spicy, så du kan undgå disse, hvis du ønsker det. Hvis du er ny hos HelloFresh, kan kundefavoritter-tagget være nyttigt for at kende populære valg til at begynde med.

Ud over alle de middagsopskrifter, HelloFresh er mest kendt for, kan frokost, brunch og desserter nu også bestilles. Ugemenuer er tilgængelige op til en måned i forvejen. En ting, vi lagde mærke til, da vi bestilte, var, at en masse måltider kom med kartoffelskiver som en side: lækkert, men ikke noget, vi ønskede med hvert måltid, hvilket indsnævrede valg, vi kunne træffe. De, der har fået HelloFresh på lang sigt, har også bemærket, at de samme opskrifter eller tilbehørsrotationer kommer igen efter et stykke tid (f.eks. en uge masser af kartoffelbåde, den næste en meget lignende ret, men nu med ris).

Er HelloFresh sundt?

Med en række opskrifter, der tilskynder til friske, hjemmelavede måltider, er det rimeligt at kalde HelloFresh for en sund mulighed – hvis du vil have det. De fleste opskrifter ser ud til at være en god balance mellem proteiner, fedtstoffer, kulhydrater og friske grøntsager.

Hvis du leder efter sunde opskrifter, angiver menuen, hvilke opskrifter der er under 650 kalorier. Der er minimum syv vegetariske opskrifter at vælge imellem hver uge. Hvis du kæmper for at lave mad selv og i stedet stoler på en masse færdigretter eller højt forarbejdede fødevarer i løbet af ugen, eller kæmper for at tænke på sunde ideer ud over salater, ville disse måltider helt sikkert være et skridt i den rigtige retning.

Hvor mange opskrifter får du med HelloFresh?

Du kan vælge, om du vil få tre, fire eller fem opskrifter om ugen, og om du vil servere to, tre eller fire personer. HelloFresh vil tage dit første valg som din tilpassede plan, men du kan ændre denne uge til uge.

Hvor nemme er opskrifterne at lave?

Vi valgte confiterede andebriocheboller fra Gastropub-serien, og nyder muligheden for at blive guidet gennem tilberedning af and, hvilket ikke er noget, vi normalt ville købe i supermarkedet. Anden var allerede confiteret, så den skulle simpelthen strimles og varmes igennem, hvilket gør det virkelig nemt at prøve noget nyt. Alle instruktioner var klare og gennemtænkte, så selv en nybegynder til madlavning ville nemt kunne følge disse. Da opskrifter er tilgængelige til to, tre eller fire personer, er der nogle ingredienser, der kræver at du kigger på skemaet på siden af opskriftskortet for at se, hvor meget der er relevant for dine mængder.

Vi lavede lidt ved siden og det præcis det, som vi ville bruge HelloFresh til: interessant, sund spiseinspiration, nye teknikker, smart brug af ingredienser på tværs af forskellige elementer af måltidet, plus muligheden for at lave en krydret ret fyldt med smag uden at skulle have en helt fyldt op vores eget krydderiskab.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af gode tilbud og nye lånetilbud

Du vil modtage ekslusive tilbud og nye priser 1 gang i måneden – du kan altid afmelde hvis du ombestemmer dig.

nyhedsbrev